24 februari 2016 Jantien

Werelds Feest!

There’s a party and you’re invited! Op vrijdagmiddag 11 maart vindt er een werelds feest plaats in de Nieuwe Erven in Amersfoort. Het magazine Wereld van Culturen gaat vieren dat het is verkozen tot één van de Bikkelprojecten van de Bart de Graaff Foundation.

Op het programma staan jonge antropologen Liselore Rugebregt en Anne Karthaus van welVerteld, een preview van de expositie ‘De Wereld’ van Galerie Archipel, een collectieve wereldse jamsessie met etnische instrumenten. De Gewilde Keuken laat zich inspireren door Wereld van Culturen en maakt werelds fingerfood.

Met Mirjam de Graaff, voorzitter van Bart de Graaff Foundation, en Anne-Jitske van Daalen. Kom je ook? Meld je wel even aan!

www.wereldvanculturen.nl/feest

Werelds Feest!

Sharing is Caring!
Tagged: , , , ,

About the Author

Jantien
Jantien Mijn naam is Jantien van der Meer. Inmiddels al meer dan vijf jaar zelfstandig werkend kok met een eigen vegan cateringbedrijf. Ik kook wereldwijd voor grote groepen tijdens (yoga)retraites Ik zorg met mijn plantaardige en biologische maaltijden dat de gasten zich voldaan voelen op een fijne manier. Zodat ze zichzelf volledig kunnen focussen op de retraite. Daarnaast zet ik me actief in om het bedrijfsleven groener en duurzamer te maken. Voor verschillende bedrijven verzorg ik regelmatig de bedrijfscatering. De ene keer is dat een heerlijk buffet voor in het bedrijfsrestaurant, de andere keer een uitgebreide lunch of borrel voor een groep medewerkers/collega’s. Bij mensen thuis koken doe ik ook graag! Daarom verzorg ik naast de bedrijfscatering en groepscatering ook graag privé diners. Bij een privé diner pas ik me aan zoals de klant het wil. Uitgebreide uitleg over al het heerlijks dat ik je voorschotel? Geef ik! Wil je me zo weinig mogelijk zien of horen? Ik verwissel stiekem de bordjes op tafel tijdens de overgang naar het nieuwe gerecht. De plantaardige keuken wordt steeds populairder en daar werk ik graag aan mee. Ik geef graag workshops aan mensen die (beter) willen koken in de plantaardige keuken zodat de drempel naar een plantaardig voedingspatroon nog lager wordt. Ik kook altijd met biologische producten van producenten en kwekers waarmee in de lijntjes kort houd. Hierdoor garandeer ik pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit! Een etentje gepland maar geen idee wat je moet koken voor al die mensen? I am here <3