12079784_522210954623643_7243463365033162744_oU kunt bij De Gewilde Keuken terecht voor een heerlijke vegan lunch op maat. Een oudhollandse koffietafel? Of juist een geheel warme lunch. Een heerlijk dessert als afsluiting, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

U kunt uw wensen bespreken met de chefkok. In overleg stellen we een heerlijk, gezond, veganistische lunch samen. Alles is mogelijk bij De Gewilde Keuken!

Vegan lunch gerechten uit eigen keuken

De vegan lunchgerechten komen uit eigen keuken. De biologische boodschappen worden gedaan bij lokale tuinders en boeren; lekker vers en gezond!

De Gewilde Keuken is gevarieerd, volledig plantaardig en biedt een uitgebreid aanbod aan lactosevrije, glutenvrije en suikervrije gerechten. In De Gewilde Keuken wisselen de menu’s vaak, omdat er gewerkt wordt met seizoensgebonden ingrediënten. Dat eet niet alleen lekkerder maar mijn gerechten geven u en uw gasten veel energie en een prettig gevoel in lichaam en geest.

U kunt bij De Gewilde Keuken ook terecht voor

De Gewilde Keuken verzorgt niet alleen uw vegan lunch, maar chefkok Jantien verzorgt ook picknicks & BBQ’s, veganistische catering, kinderfeestjes, bruiloften & bruidstaarten en wanneer u thuis een diner organiseert voor vrienden of familie kunt u genieten van de chefkok aan huis!

Vraag nu een offerte aan voor een vegan lunch

Wilt u ook een keer iets anders? Denk dan aan een vegan lunch, geheel verzorgt door De Gewilde Keuken! Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande buttons om contact op te nemen of een offerte aan te vragen. De Gewilde Keuken komt dan zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Offerte aanvragen Neem contact op