Jantien van der Meer verzorgt uw vegan catering aan huis of op een andere gewenste locatie. De Gewilde Keuken verzorgt de catering voor groepen tot 80 man. Voor grotere groepen werken wij samen met andere vegan cateraars waardoor wij ook groepen van boven 80 personen van dienst kunnen zijn.

De veganistische menu’s worden in overleg met u samen gesteld. We bekijken dan niet alleen de gerechten, maar ook passende dranken, alcoholisch en niet-alcoholisch. Zo heeft u het hele pakket bij elkaar.

Vegan Catering: voor iedereen!

De Gewilde Keuken is creatief en authentiek. Ik ga graag een stap verder en biedt u service tot in de puntjes. Binnen het kader van ‘veganistisch’ is alles mogelijk. Een keuken geschikt voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond.

Diners, buffetten, borrelhapjes, proeverijen en lunches, ik maak er in overleg met u een bijzondere gebeurtenis van.

Zo verzorgde De Gewilde Keuken een bruiloftsdiner voor 30 gasten in een molen, een picknick in een kloostertuin en een wijnproeverij met hapjes aan huis. U kunt bij De Gewilde Keuken terecht van een luxe 7-gangen diner tot een stamppottenbuffet! Niets is onmogelijk! Er samen een onvergetelijke dag van maken met een bijzondere catering; dat is waar De Gewilde Keuken voor gaat!

De Gewilde Keuken verzorgt niet alleen vegan catering, maar u kunt ons ook inhuren voor kinderfeestjes, maaltijdservice, chefkok aan huis, een lekkere BBQ en nog veel meer.

Vegan Catering inspiratie

Niets is standaard bij De Gewilde Keuken. Dat geldt zowel voor de menu’s als voor de prijzen. Laat u zich daarom inspireren door een aantal voorbeelden van menu’s, hapjes, buffets en lunches.

Vraag een offerte aan voor Vegan Catering bij De Gewilde Keuken

Neem gerust vrijblijvend contact op met De Gewilde Keuken als u vragen heeft. Wij bekijken dan samen wat De Gewilde Keuken voor u kan betekenen. Direct een offerte opvragen? Dat kan ook; klik dan op onderstaande knop om een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen Neem contact op