17 januari 2018 Jantien

ValentijnTheeDiner: Vier met ons de dag van de liefde!

ValentijnTheeDiner

Vier met ons de dag van de liefde!
De liefde voor elkaar, jezelf en of de dieren!
Speciaal voor Valentijnsdag organiseren wij; Jantien van De Gewilde Keuken en Chantal van de TeaLounge een bijzonder vegan thee diner.
Voor € 35,00 per persoon kun je genieten van een bijzonder 3 gangen diner met bijpassende thee in een liefdevolle gestylde setting.
Ook zijn er verse sapjes en Vin naturel verkrijgbaar aan onze OrganicTeaBar.
Dit diner is 100% plantaardig.
Er is beperkt plek dus reserveer vooraf! Reserveren kan via: info@degewildekeuken.nl

Sharing is Caring!
Tagged: , , ,

About the Author

Jantien
Jantien Mijn naam is Jantien van der Meer. Ik ben vegan chefkok, projectmanager, creatief klankbord en organisator van mooie dingen. Professionaliteit en zorgvuldigheid staan bij mij hoog in het vaandel. Door mijn werk als projectmanager beschik ik over organisatorische kwaliteiten zoals kunnen plannen & organiseren, budgetbeheer en zelfstandig prioriteiten stellen. Mijn grootste passie is mooie gerechten ontwikkelen èn aan vernieuwende projecten werken. Alles wat ik doe en maak komt voort vanuit mijn veganistische levenswijze. Ik draag deze boodschap graag uit en vind het geweldig als ik mensen inspireer tot een diervriendelijke levenswijze.