Wil je genieten van streetfood & snacks die over de gehele wereld op straat te koop zijn, alleen dan van perfecte kwaliteit, helemaal plantaardig en misschien ook glutenvrij en suikerarm? Dan ben je bij De Gewilde Keuken aan het juiste adres! Burgers, taco’s, sushi, noedels, tamales, appams en nog veel meer! Binnen het spectrum van geheel plantaardig is alles mogelijk.

Vegan junkfood

Gezonde junkfood! Ja, het bestaat! Geniet van de heerlijke zelfgemaakte verse vegan burgers van chefkok Jantien van der Meer. Bekijk hieronder een aantal voorbeeld van de streetfood en snacks die De Gewilde Keuken voor u kan bereiden.

100% plantaardig; veganistische catering

De Gewilde Keuken kookt veganistisch. Dat wil zeggen dat alles wat Jantien maakt 100% plantaardig is. De Gewilde Keuken vindt het belangrijk dat er op geen enkele wijze gebruik wordt gemaakt van dierlijke producten; uit respect voor het leven. Biologische boodschappen worden gedaan bij lokale tuinders en boeren. Verser en gezonder kan niet! De Gewilde Keuken heeft ook een uitgebreid aanbod aan lactosevrije, glutenvrije en suikervrije gerechten. De Gewilde Keuken is voor iedereen!

Jantien maakt niet alleen streetfood en snacks, maar u kunt De Gewilde Keuken ook inhuren voor kinderfeestjesmaaltijdservicepicknick of BBQbruiloften, als chefkok aan huis en nog veel meer!

Offerte aanvragen

Neem gerust vrijblijvend contact op met De Gewilde Keuken als u vragen heeft. Wij bekijken dan samen wat Jantien voor u kan betekenen. Wilt u direct een offerte opvragen? Dat kan ook; klik dan op onderstaande knop om een offerte aan te vragen.