28 januari 2016 Jantien

Restaurant van de Toekomst op Taste of Holland

Restaurant van de Toekomst

Op 12, 13 en 14 februari tijdens Taste of Holland 2016 presenteren we éénmalig een nieuw 100% plantaardig verbond tussen The Dutch Weed Burger, de Seitan Chefs en De Gewilde Keuken. Met deze actie willen we plantaardig eten in Nederland nog duidelijker op de kaart zetten. Op dit culinaire food festival presenteren we onder de naam Restaurant van de Toekomst een culinair menu met verrassende gerechten.

Verwacht nieuw, verwacht culinair, verwacht vegan!

Taste of Holland

Dit culinaire festival is all about good food, vibes and music… het is volop genieten in het weekend van 12 februari. Kom met je vrienden, partner en/of kids en laat je meenemen in een waanzinnig programma van muziek en leuke workshops. Bezoek bekende chefs die live koken en presenteren op dit foodfestival. Je kunt je verheugen op de meest verrassende ‘signature dishes’, heerlijke wijn- en bierproeverijen en een inspiratiepodium. Wil je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook!

Zien we jullie daar? Ga naar de website om meteen een kaartje te kopen!

Sharing is Caring!
Tagged: , , , , , , ,

About the Author

Jantien
Jantien Mijn naam is Jantien van der Meer. Inmiddels al meer dan vijf jaar zelfstandig werkend kok met een eigen vegan cateringbedrijf. Ik kook wereldwijd voor grote groepen tijdens (yoga)retraites Ik zorg met mijn plantaardige en biologische maaltijden dat de gasten zich voldaan voelen op een fijne manier. Zodat ze zichzelf volledig kunnen focussen op de retraite. Daarnaast zet ik me actief in om het bedrijfsleven groener en duurzamer te maken. Voor verschillende bedrijven verzorg ik regelmatig de bedrijfscatering. De ene keer is dat een heerlijk buffet voor in het bedrijfsrestaurant, de andere keer een uitgebreide lunch of borrel voor een groep medewerkers/collega’s. Bij mensen thuis koken doe ik ook graag! Daarom verzorg ik naast de bedrijfscatering en groepscatering ook graag privé diners. Bij een privé diner pas ik me aan zoals de klant het wil. Uitgebreide uitleg over al het heerlijks dat ik je voorschotel? Geef ik! Wil je me zo weinig mogelijk zien of horen? Ik verwissel stiekem de bordjes op tafel tijdens de overgang naar het nieuwe gerecht. De plantaardige keuken wordt steeds populairder en daar werk ik graag aan mee. Ik geef graag workshops aan mensen die (beter) willen koken in de plantaardige keuken zodat de drempel naar een plantaardig voedingspatroon nog lager wordt. Ik kook altijd met biologische producten van producenten en kwekers waarmee in de lijntjes kort houd. Hierdoor garandeer ik pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit! Een etentje gepland maar geen idee wat je moet koken voor al die mensen? I am here <3