Biologisch, plantaardig maar vooral ontzettend lekker eten zonder zelf te koken? De Gewilde Keuken regelt het voor je!

De luxe van een privé chef

Genieten van de luxe van een privé chef? Een workshop voor jou en jouw gasten? Natuurlijk is dat ook mogelijk! Jantien leert je graag de basics voor een vegan maaltijd. Ben je al een goede vegan kok? Geen probleem! Jantien deelt graag haar kennis en leert je graag de fijne kneepjes van het vak. Vegan cuisine, taarten of juist de finesse van plantaardige maaltijden? Ze kan het allemaal en leert het je graag!

Sommige gelegenheden vragen een intieme sfeer en een vertrouwde omgeving. De Gewilde Keuken komt met alle liefde bij jou thuis koken. Dit kan al vanaf een gezelschap van twee personen. Verras je partner eens met een verrukkelijk diner van De Gewilde Keuken.

Met de personal chef van De Gewilde Keuken zorgen we voor een professionele, culinaire beleving met een personal touch. Op de locatie die jij kiest. Daarnaast mag je helemaal zelf beslissen wat er wordt gekookt. Een proeverij van allemaal kleine gerechtjes? Een klassiek 3 gangen menu? De keuze is aan jou.

Een menu op maat

Op basis van jouw voorkeuren maakt De Gewilde Keuken een menu op maat. De ingrediënten voor jouw privé diner komen van biologische landbouwers uit de buurt en duurzame leveranciers. Een paar uren voor aanvang van het evenement, zijn wij al druk in de weer om er voor te zorgen dat alles perfect verloopt. De gerechten worden gemaakt in jouw keuken en geserveerd op de manier waarop jij dat wilt. Uiterst discreet of juist met uitleg over het gerecht en de herkomst van de ingrediënten. Tegen de tijd dat het tijd is voor een afzakkertje zorgen wij ervoor dat de keuken weer keurig is opgeruimd.

Heb je vragen of wil je weten of jouw idee werkelijkheid kan worden? Stuur Jantien dan een berichtje via info@degewildekeuken.nl

Ervaringen van anderen

“Voor een feestje voor familie en vrienden (veel omnivoren) vroegen wij Jantien een lekker diner te verzorgen. Ook de kritische omnivoren wilden wij laten ervaren hoe heerlijk gezonde en plantaardige voeding kan zijn. Jantien maakte alles waar: een heerlijk drie gangen menu met een enorme variatie aan gerechten voor ongeveer 25 personen. We hebben allemaal gesmuld, iedereen vond het heerlijk. Jantien verzorgt alles tot in de puntjes, het eten zag er prachtig uit en alles is met evenveel zorg gemaakt van mooie, verse en smaakvolle ingrediënten. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar.”
– Leo Verzijl & Wendy Walrabenstein

Foto: Pumpkin Fotografie