img_6423De Gewilde Keuken heeft alles in huis voor een geslaagde vegan BBQ of vegan picknick, uiteraard geheel plantaardig. Uit respect voor het leven! Organiseer een romantische picknick voor twee. De picknickmand wordt door De Gewilde Keuken gevuld met heerlijke, gezonde gerechten. Of een vegan BBQ voor vrienden / familie. Geheel verzorgt door chefkok Jantien van der Meer.

Wat eten we op een vegan picknick of BBQ?

Wat dacht u van zwartebonenburgers met een verse komkommersalsa, watermeloen steaks, wraps gevuld met gerookt jackfruit of gemarineerde groentenspiezen, chocoladebananen en ananas van de BBQ? Ook vult Jantien van der Meer uw picknickmand met overheerlijke gerechten en bijpassende dranken.

De Gewilde Keuken organiseerde bijvoorbeeld een vegan picknick voor 60 gasten. Iedereen kreeg een mandje met 5 gerechtjes en de huisgemaakte sangria vloeide rijkelijk.

Meer dan alleen vegan picknick & BBQ

De Gewilde Keuken doet meer dan alleen het verzorgen van picknicks en BBQ’s. Zo kunt u chefkok Jantien van der Meer ook inhuren als chefkok aan huis, of om vegan catering en vegan lunches te verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen voor een picknick of BBQ

Wilt u een picknick of BBQ laten organiseren door De Gewilde Keuken? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met De Gewilde Keuken.

Offerte aanvragen Neem contact op