Chefkok Jantien van der Meer heeft een passie voor bakken! De Gewilde Keuken wordt veel gevraagd vanwege haar aanbod aan veganistische patisserie & versnaperingen. Denk bijvoorbeeld aan een gezonde, lekkere verjaardagstaart voor de verjaardag van een dierbare of een verhuistaart voor een goede vriend of vriendin die gaat verhuizen. De Gewilde Keuken maakt veel plantaardige en glutenvrije patisserie. Al gelang naar uw wensen ook suikervrij of raw.

Veganistische patisserie De Gewilde Keuken

Doe het eens anders en kies voor veganistische taarten en versnaperingen. U zult zien dat iedereen geniet van deze veganistische heerlijkheid. Vegan is sexy! Dat bewijst De Gewilde Keuken.

De Gewilde Keuken doet meer dan dat

Zo kunt u chefkok Jantien van der Meer ook inhuren als chefkok aan huis, of om vegan catering en vegan lunches te verzorgen. Zo maakt zij ook veel vegan bruidstaarten en verzorgt Jantien bruiloftsdiners. Vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen De Gewilde Keuken

Een overheerlijke veganistische taart laten maken door De Gewilde Keuken? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met chefkok Jantien van der Meer.

Offerte aanvragen Neem contact op