Koken voor (retraite)groepen ingewikkeld? Niet voor De Gewilde Keuken! Wij koken graag voor een groot gezelschap zoals bij een retraite, yogaweekend of workshop. Uiteraard koken wij op de mooie locatie die jij hebt uitgekozen. Je kan ons inhuren voor een dag, een weekend of zelfs een maand. Niets is De Gewilde Keuken te gek!

Wil je een bijzonder moment vieren of herdenken? Ook dan kan je ons inschakelen om voor jou te koken. Dat mag thuis met een intiem gezelschap of op locatie bij een georganiseerd feest. Liever met vrienden en vriendinnen zelf lekker plantaardig leren koken? Boek dan een plantaardige kookworkshop bij De Gewilde Keuken!

Bedrijfscatering
Bedrijfscatering is ontzettend van deze tijd. Tegenwoordig neemt nog maar weinig personeel hun thuis gesmeerde bammetjes mee naar kantoor. Wil jouw bedrijf zorgen voor een gezonde en groene bedrijfsvoering? Wij verzorgen met liefde een lunch, diner of heerlijke borrel voor jouw personeel. Kan jouw team wel wat extra teambuilding gebruiken? Wat dacht je van een middag samen koken en kennis maken met de veganistische keuken? Ook teambuilding-sessies behoren tot de mogelijkheden bij De Gewilde Keuken! Gezellig samen koken en leren elkaar te helpen en er voor elkaar te zijn dragen bij aan een super sterk en hecht team.

Achter De Gewilde Keuken schuilt de drijvende kracht Jantien van der Meer. Met haar liefde voor gezonde, plantaardige voeding, laat ze jou genieten van de heerlijkste maaltijden die er ook nog eens prachtig uitzien. Het oog wil tenslotte ook wat!

De meest vriendelijke keuken
De plantaardige keuken is de keuken die het meest vriendelijk is voor mens, dier en onze planeet. Tegelijkertijd is het ook meteen de meest gezonde en verantwoorde keuken. Jantien weet dit als geen ander en bewijst dat door ontzettend lekkere gerechten te maken die volledig uit plantaardige ingrediënten bestaan. De Gewilde Keuken werkt met producten van kleine producenten en leveranciers zodat de kwaliteit en duurzaamheid blijft behouden. Door de interesse in ambachtelijke producten van perfecte kwaliteit, staat De Gewilde Keuken volledig achter de Slow Food Movement. De Slow Food Movement pleit voor het behoud van authentieke soorten, rassen en de biodiversiteit. Zo ook De Gewilde Keuken!

De Gewilde Keuken streeft naar een gemeenschap versterkende wereld waarin rechtvaardigheid en duurzaamheid de kernwaarden zijn. Het lekkerste vegan eten met optimale smaak dat is ontstaan vanuit liefde, passie en eerlijke handel. Eten waarvan iedereen kan genieten zonder dat er schade is aangebracht aan onze prachtige wereld.

Lichaam en geest
De manier waarop De Gewilde Keuken kookt zorgt ervoor dat niet alleen jouw lichaam maar ook jouw geest wordt gevoed. Klanten geven keer op keer aan dat ze zich vitaal, energiek en ontspannen voelen na een catering van ons. Hoe we dat realiseren?

  • Door verschillende voedingsfilosofieën zoals Ayurveda, Macrobiotiek en raw vegan ingrediënten te combineren met invloeden uit verschillende wereldkeukens, creëeren we gezonde, voedende gerechten. We combineren verschillende kooktechnieken waardoor de ingrediënten het beste tot hun recht komen en de voedingswaarde optimaal blijft.
  • We kiezen zoveel mogelijk voor biologische ingrediënten en maken geen gebruik van kant en klare halffabrikaten.
  • De geheime ingrediënten zijn liefde en aandacht. We zorgen daarmee voor een goed lopende catering en gastvrijheid is ons met de paplepel ingegoten. Gastvrij koken is wat we het liefste doen! We koken met aandacht op een bewuste, gestructureerde manier. Dit zie en proef je in de gerechten die we voor jou en jouw gasten maken.