Chefkok Jantien van der Meer is als een van de weinige cateraars in Nederland gespecialiseerd in veganistische maaltijdservice aan ouderen, zieken of iedereen die even niet voor zichzelf kan koken maar die wel plantaardig en gezond wil eten. Makkelijk, handig & gezond!

De Gewilde Keuken kookte bijvoorbeeld gedurende drie maanden voor een groep van dementerende ouderen in Leusden omdat er door reorganisatie geen keukenbrigade beschikbaar was.

De Gewilde Keuken doet meer dan alleen maaltijdservice

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de andere diensten van De Gewilde Keuken. Chefkok Jantien van der Meer verzorgt ook vegan catering, vegan lunches, kinderfeestjes, picknicks en nog veel meer.

Wilt u een diner organiseren voor vrienden en / of familie? Huur de chefkok aan huis in! De Gewilde Keuken verzorgt niet alleen het eten, maar ook de drank en de afwas.

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u eens iets anders dan een normale bruidstaart? De Gewilde Keuken maakt heerlijke vegan bruidstaarten, geheel in stijl en naar uw wens.

Offerte aanvragen maaltijdservice

Wilt u gebruik maken van de maaltijdservice van De Gewilde Keuken? Druk op onderstaande button om direct vrijblijvend een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen over de maaltijdservice? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Offerte aanvragen Neem contact op