5 februari 2016 Jantien

Live Your Light Festival

Het mooiste festival deze zomer voor spirituele groei vindt dit jaar plaats van 14 t/m 18 augustus: het Live Your Light Festival. Ik ga samen met Felicia van der Does van BeingFelicia alle gasten in de watten leggen met onze heerlijke en pure gerechten.

Voor groei heb je de juiste voeding nodig en daar gaan wij voor zorgen! Prachtige plantaardige gerechten die lekker zijn, er mooi uitzien en echt iets bijdragen aan jouw lichaam en geest. En voor de kinderen zijn er natuurlijk aangepaste gerechten.

Gun jezelf een week vol groei, verbinding en liefde. Kom naar Live Your Light Festival in Uffelte (Drenthe)!

Voor meer informatie en om je direct aan te melden, ga naar de website.

Sharing is Caring!
Tagged: , , , , ,

About the Author

Jantien
Jantien Mijn naam is Jantien van der Meer. Inmiddels al meer dan vijf jaar zelfstandig werkend kok met een eigen vegan cateringbedrijf. Ik kook wereldwijd voor grote groepen tijdens (yoga)retraites Ik zorg met mijn plantaardige en biologische maaltijden dat de gasten zich voldaan voelen op een fijne manier. Zodat ze zichzelf volledig kunnen focussen op de retraite. Daarnaast zet ik me actief in om het bedrijfsleven groener en duurzamer te maken. Voor verschillende bedrijven verzorg ik regelmatig de bedrijfscatering. De ene keer is dat een heerlijk buffet voor in het bedrijfsrestaurant, de andere keer een uitgebreide lunch of borrel voor een groep medewerkers/collega’s. Bij mensen thuis koken doe ik ook graag! Daarom verzorg ik naast de bedrijfscatering en groepscatering ook graag privé diners. Bij een privé diner pas ik me aan zoals de klant het wil. Uitgebreide uitleg over al het heerlijks dat ik je voorschotel? Geef ik! Wil je me zo weinig mogelijk zien of horen? Ik verwissel stiekem de bordjes op tafel tijdens de overgang naar het nieuwe gerecht. De plantaardige keuken wordt steeds populairder en daar werk ik graag aan mee. Ik geef graag workshops aan mensen die (beter) willen koken in de plantaardige keuken zodat de drempel naar een plantaardig voedingspatroon nog lager wordt. Ik kook altijd met biologische producten van producenten en kwekers waarmee in de lijntjes kort houd. Hierdoor garandeer ik pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit! Een etentje gepland maar geen idee wat je moet koken voor al die mensen? I am here <3