Verantwoord maar ontzettend lekker eten? Geen dieren op je bord en het beste voor de aarde? Dat maak ik graag voor jou (en je event)!

De Gewilde Keuken kookt graag voor groepen. Denk hierbij aan verschillende soorten retraites (onder andere yoga-, meditatie- en vipassanaretraites), bijeenkomsten en trainingen. Het tijdsbestek van de catering is hierin niet belangrijk. Je kan de catering van De Gewilde Keuken inzetten voor een dag, weekend, week of zelfs langer. Tijdens deze dagen verzorgt Jantien alle maaltijden voor de groep. De maaltijden zijn uiteraard afgestemd op de groep en de soort activiteit.

Waarom is voeding een belangrijke ondersteuning bij retraites en trainingen?

Voeding is een belangrijke ondersteuning bij retraites en trainingen zodat het hoogst haalbare niveau wordt bereikt. Om je lichaam en geest het beste te voeden heb je de meest pure voeding nodig die ook nog eens onbewerkt is. Door op deze manier te eten ontwikkel je jezelf optimaal zodat je de persoon wordt die je wilt zijn. Een prachtig authentiek en bewust mens! Daarnaast ondersteunt deze vorm van voeding je gezondheid en vitaliteit. What’s not to love?

Gezonde voeding helpt het genezend vermogen van ieder lichaam. Het is de drager van levenskracht en helpt je lichaam te genezen en meer in het hier en nu aanwezig te zijn. Door deze voeding bewust en dankbaar te eten wordt het beter verteerd en een goede spijsvertering helpt ons vitaal en sterk te zijn.

De Gewilde Keuken kookt voornamelijk voor yoga-, meditatie- en spiritueleretraites en evenementen. Tijdens deze dagen staat persoonlijke ontwikkeling centraal en zo dragen wij bij aan een wereld waarin alle levende wezens in vrede en veiligheid mogen leven.

Meer informatie & tarieven

De tarieven hangen af van verschillende factoren. Onder andere de duur van de retraite, het aantal gasten en de soorten maaltijden die gekookt worden. Voor meer informatie en de tarieven, neem je contact op via info@degewildekeuken.nl.

Ervaringen van anderen

“Ik heb twee weken kunnen genieten van de geweldige kookkunsten van Jantien daar ze alle maaltijden van een vipassana-retraite verzorgde. Ik heb enorm genoten, het eten was keer op keer echt heerlijk. Ze werkt (wat ik kon zien) zeer efficient, met veel energie, een gemak en een gelijkmoedigheid hetgeen voor mij erg inspirerend was. Ik hoop heel erg dat ze er de volgende keer dat ik op retraite ga weer bij is!”
– Saskia Povel

“Elk jaar probeer ik twee keer te gaan mediteren bij Sangha Metta in Naarden. Natuurlijk om even tijd voor mezelf te hebben. Om de stilte op te zoeken. Om op te laden. Maar als ik eerlijk ben kom ik op de eerste plaats voor het heerlijke eerlijke eten van Jantien. Jantien kookt met Passie, Liefde en Kennis; en dat proef je. De maaltijden zijn heel gevarieerd, prachtig opgediend, kleurvol en zeer smakelijk. Ik verheug me nu al op mijn volgende retraite en ben benieuwd wat voor lekkers je ons dan weer voor gaat zetten.”
– Mayke Dijkman