11 december 2015 Jantien

Interview in het Algemeen Dagblad

Algemeen DagbladVandaag sta ik met mijn De Gewilde Keuken volop in de belangstelling. Als eerste een artikel in Kus uit Amersfoort, ik had een openhartig en ontroerend gesprek met Ida Pankras en als tweede een prachtig interview in het Algemeen Dagblad, inclusief recept(!).

Mijn grootste passie is mooie gerechten ontwikkelen èn aan vernieuwende projecten werken. Alles wat ik doe en maak komt voort vanuit mijn veganistische levenswijze. Via De Gewilde Keuken wil ik deze boodschap uitdragen en hoop ik mensen te inspireren tot een diervriendelijke levenswijze.

Ik ben heel erg dankbaar voor Kus Amersfoort en het Algemeen Dagblad, dat zij open staan voor mijn boodschap, ahimsa ♡

(Klik op onderstaand plaatje om naar het artikel te gaan)

Algemeen Dagblad

 

 

Sharing is Caring!
Tagged: , , , , , , ,

About the Author

Jantien Mijn naam is Jantien van der Meer. Inmiddels al meer dan vijf jaar zelfstandig werkend kok met een eigen vegan cateringbedrijf. Ik kook wereldwijd voor grote groepen tijdens (yoga)retraites Ik zorg met mijn plantaardige en biologische maaltijden dat de gasten zich voldaan voelen op een fijne manier. Zodat ze zichzelf volledig kunnen focussen op de retraite. Daarnaast zet ik me actief in om het bedrijfsleven groener en duurzamer te maken. Voor verschillende bedrijven verzorg ik regelmatig de bedrijfscatering. De ene keer is dat een heerlijk buffet voor in het bedrijfsrestaurant, de andere keer een uitgebreide lunch of borrel voor een groep medewerkers/collega’s. Bij mensen thuis koken doe ik ook graag! Daarom verzorg ik naast de bedrijfscatering en groepscatering ook graag privé diners. Bij een privé diner pas ik me aan zoals de klant het wil. Uitgebreide uitleg over al het heerlijks dat ik je voorschotel? Geef ik! Wil je me zo weinig mogelijk zien of horen? Ik verwissel stiekem de bordjes op tafel tijdens de overgang naar het nieuwe gerecht. De plantaardige keuken wordt steeds populairder en daar werk ik graag aan mee. Ik geef graag workshops aan mensen die (beter) willen koken in de plantaardige keuken zodat de drempel naar een plantaardig voedingspatroon nog lager wordt. Ik kook altijd met biologische producten van producenten en kwekers waarmee in de lijntjes kort houd. Hierdoor garandeer ik pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit! Een etentje gepland maar geen idee wat je moet koken voor al die mensen? I am here <3