Zoekt u een zelfstandig werkend kok voor een langere of kortere periode? Iemand die per direct kan worden ingezet? (Chef)kok Jantien van der Meer werkt voor horeca en instellingen als zelfstandig werkend kok, voor kortere en langere perioden. Jantien bereidt niet alleen uw gerechten maar kan ook uw keukenvoorraden beheren, de inkoop doen en de dienstverlening van de keuken verbeteren en/of vernieuwen.

Vernieuwend veganistisch concept opzetten?

Is het uw ambitie om een vernieuwend veganistisch concept op te zetten? U kunt Jantien van der Meer inhuren voor de ontwikkeling van nieuwe receptuur en menu-engineering. Daarnaast is Jantien goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van plantaardig eten en kan zij deze trends en ontwikkelingen en uitwerken in voorstellen ter verbetering van uw keukenproduct!

Chefkok Jantien van der Meer; veganistische kok

Jantien is niet alleen zelfstandig werkend kok, maar u kunt Jantien ook inhuren als vegan cateraar, voor een maaltijdservice, picknick of BBQ, bruiloften en nog veel meer!

Offerte aanvragen

Neem gerust vrijblijvend contact op met chefkok Jantien van der Meer als u vragen heeft. Wij bekijken dan samen wat De Gewilde Keuken voor u kan betekenen. Wilt u direct een offerte opvragen? Dat kan ook; klik dan op onderstaande knop om een offerte aan te vragen.