Wil je biologisch, plantaardig maar vooral ontzettend lekker eten aanbieden op jouw evenement of feest? De Gewilde Keuken regelt het voor je!

De luxe van een cateraar

Genieten van een zorgeloze catering die bol staat van goede service, kwaliteit en het lekkerste eten? Natuurlijk is dat mogelijk bij De Gewilde Keuken! Wij verzorgen graag de catering voor jouw evenement. Geen idee wat er geserveerd moet worden? Ook daar helpen we bij! Haute cuisine, taarten, streetfood of juist de finesse van plantaardige maaltijden? Wij bereiden het allemaal graag voor je!

Sommige gelegenheden vragen om een intieme sfeer en een vertrouwde omgeving. De Gewilde Keuken komt met alle liefde op het besloten feest koken. We zorgen voor een professionele en culinaire beleving met een personal touch. Je mag helemaal zelf beslissen wat er wordt gekookt. Een proeverij van allemaal kleine gerechtjes? Een klassiek 3 gangen menu? Of toch dat lekkere buffet? De keuze is een reuze!

Zoek je een passend catering arrangement voor jouw evenement? Wij helpen je graag verder. Of jouw evenement nou een enkel dagdeel duurt of meerdere dagen, wij hebben altijd een oplossing. Geen locatie voor handen? Wij hebben prachtige locaties verspreid door het land tot onze beschikking.

Een menu op maat

Op basis van jouw wensen maken wij een menu op maat. De ingrediënten in de gerechten die we serveren op het evenement of feest komen van tuinders uit de buurt en duurzame leveranciers. De gerechten worden gemaakt in onze eigen keuken of in de keuken op locatie en geserveerd op de manier waarop jij dat prettig vindt. Uiterst discreet of juist met uitleg over het gerecht en de herkomst van de ingrediënten. 

We hebben een uitgebreid assortiment voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Daarnaast bieden we ook losse hapjes en gerechten aan. Maar we draaien onze handen ook niet om voor complete buffetten en high end meergangen diners. Geef je jouw gasten liever iets voor tussendoor of om mee te nemen aan het eind van de dag? Ook daar hebben we verschillende mogelijkheden voor.

Zelf genieten van het evenement

Vaak heeft de organisatie van evenement flink wat voeten in de aarde. Het is natuurlijk superfijn dat wij je de hele catering uit handen nemen. Zo hoef je niet te denken aan de inkopen en of je wel genoeg hebt. Geen stress, wij regelen alles voor je. Echt alles. Zo kunnen wij ook voor servies, glaswerk en het meubilair zorgen. Zo kun jij écht genieten van het door jou georganiseerde feest!

Heb je vragen of wil je weten of jouw wens werkelijkheid kan worden? Stuur ons dan een berichtje via info@degewildekeuken.nl

De Gewilde Keuken evenement & party catering