Organiseer je een retraite of bijeenkomst en wil je het lichaam en de geest van je gasten voeden? De Gewilde Keuken catert je helemaal gelukkig!

Koken voor groepen

Koken voor (retraite)groepen ingewikkeld? Niet voor De Gewilde Keuken! Wij koken graag voor een groot gezelschap zoals bij een retraite, yogaweekend of workshop. Uiteraard koken wij op de mooie locatie die jij hebt uitgekozen. Je kan ons inhuren voor een dag, een weekend of zelfs een maand. Niets is De Gewilde Keuken te gek!

Wil je een bijzonder moment vieren of herdenken? Ook dan kan je ons inschakelen om voor jou te koken. Dat mag thuis met een intiem gezelschap of op locatie bij een georganiseerd feest. Liever met vrienden en vriendinnen zelf lekker plantaardig leren koken? Boek dan een plantaardige kookworkshop bij De Gewilde Keuken!

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering is ontzettend van deze tijd. Wij verzorgen met liefde een lunch, diner of heerlijke borrel voor jouw personeel. Kan jouw team wel wat extra teambuilding gebruiken? Wat dacht je van een middag samen koken en kennis maken met de veganistische keuken? Ook teambuilding-sessies behoren tot de mogelijkheden bij De Gewilde Keuken! Gezellig samen koken en leren elkaar te helpen en er voor elkaar te zijn dragen bij aan een super sterk en hecht team.

Achter De Gewilde Keuken schuilt de drijvende kracht Jantien van der Meer. Met haar liefde voor gezonde, plantaardige voeding, laat ze jou genieten van de heerlijkste maaltijden die er ook nog eens prachtig uitzien. Het oog wil tenslotte ook wat!