Vegan, veelzijdig en vernieuwendOrganiseert u een diner voor een groep vrienden of familie? Uitgebreid tafelen, het is de meest ongedwongen manier om te genieten van elkaars gezelschap. Thuis dineren vraagt vaak om veel voorbereiding en planning. Veganistische chefkok aan huis van De Gewilde Keuken neemt u het werk graag uit handen. Op deze manier kunt u zelf ook optimaal mee genieten van het gezellige geheel verzorgde diner in uw eigen huis.

“De Gewilde Keuken is mijn keuken speciaal voor u. Zeg me wat u wilt, zeg me waar u wilt; van een picknick voor twee tot een diner voor honderdvierendertig. Maar altijd 100% groen!

Diner zonder zorgen met chefkok aan huis

Vegan Chefkok aan huis Jantien van der Meer verzorgt het diner tot in de puntjes. Denk niet alleen aan het lekkere, gezonde, koken, maar ook aan het doen van boodschappen, de voorbereidingen en de afwas. Hoe lekker is het dat u dit niet allemaal zelf hoeft te doen? Een compleet verzorgt uitgebreid diner bij u thuis voor een groep vrienden of familie.

In overleg stel ik met u een menu samen. Niet alleen de gerechten zijn belangrijk, maar hier horen ook passende dranken bij, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch. De voorbereidingen vinden in De Gewilde Keuken plaats, de rest bij u thuis. En natuurlijk – niet geheel onbelangrijk – wordt uw keuken ook weer geheel netjes achtergelaten.

Zo heeft u geen zorgen en kunt u alle aandacht aan uw gasten besteden en er een gezellige avond van maken met elkaar!

Over De Gewilde Keuken; Veganistische Catering

De Gewilde Keuken is een veganistische cateraar. Dat wil zeggen dat alles wat Jantien bereidt 100% plantaardig is. De Gewilde Keuken vindt het belangrijk dat er op geen enkele wijze gebruik wordt gemaakt van dierlijke producten; uit respect voor het leven. Biologische boodschappen worden gedaan bij lokale tuinders en boeren. Verser en gezonder kan niet! De Gewilde Keuken heeft daarnaast ook een uitgebreid aanbod aan lactosevrije, glutenvrije en suikervrije gerechten.

De Gewilde Keuken werkt met seizoensgebonden ingrediënten, daarom wisselen de menu’s vaak! Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

De Gewilde Keuken is niet alleen chefkok aan huis, maar Jantien verzorgt ook uw bruiloft, taarten, lunch, maaltijdservice, diner, kinderfeestje, picknick & BBQ en nog veel meer.

Offerte aanvragen Neem contact op