HuwelijkstaartDe Gewilde Keuken heeft veel ervaring met het verzorgen van bruiloftsdiners en veganistische bruidstaarten. Op uw trouwdag wilt u natuurlijk dat de catering perfect geregeld is en dat alle hapjes en gerechten overheerlijk en bijzonder zijn.

Voor het verzorgen van bruiloftsdiners neemt Jantien graag het werk uit uw handen. Zij organiseert het hele diner, de planning, de voorbereiding en de uitvoering.

De Gewilde Keuken is gevarieerd, volledig plantaardig en biedt een uitgebreid aanbod aan lactosevrije, glutenvrije en suikervrije gerechten. In De Gewilde Keuken wisselen de menu’s vaak omdat er gewerkt wordt met seizoensgebonden ingrediënten. Dat eet niet alleen lekkerder maar mijn gerechten geven u en uw gasten veel energie en een prettig gevoel in lichaam en geest. Dat is natuurlijk wat u wilt op uw trouwdag!

Veganistische bruidstaarten

“Bruidstaarten maken, daar kan ik al haar liefde en creativiteit in kwijt. Ik maakt graag uw droomtaart; uw veganistische droomtaart! Samen met u ontwerp ik uw taart en vervolgens organiseer ik een proefsessie met verschillende smaken taart, verschillende vullingen wordt het plaatje compleet gemaakt. Afhankelijk van het taart ontwerp wordt de taart gemaakt in De Gewilde Keuken en vervolmaakt op de trouwlocatie of compleet kant en klaar afgeleverd.”

Meer dan alleen veganistische bruidstaarten & bruiloften

De Gewilde Keuken is niet alleen gespecialiseerd in het maken van veganistische bruidstaarten en het verzorgen van bruiloftsdiners. Chefkok Jantien van der Meer verzorgt ook kinderfeestjes, vegan lunches, maaltijdservice, picknicks en nog veel meer.

Offerte aanvragen voor een vegan bruidstaart of bruiloft?

Wilt u een veganistische bruidstaart laten maken door De Gewilde Keuken? Of bent u op zoek naar een vegan cateraar voor uw bruiloft? Vraag vrijblijvend een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op.

Offerte aanvragen Neem contact op