22 mei 2018 Jantien

Bruidstaarten

roze rozen bruidstaart

Het online trouw-magainze ZankYou schreef over de bruidstaarten van De Gewilde Keuken!

De Gewilde Keuken is gespecialiseerd in de vegan keuken. Alle gerechten zijn 100% plantaardig en puur natuur.  Voor een bijzondere, uniek en eigenwijze bruidstaart ga je naar De Gewilde Keuken. De taarten bevatten veel fruit, vruchtencompotes, bijpassende kruiden en eetbare bloemen. Mooie taarten die ook nog een heerlijk smaken!

Wij gaan met jullie kijken naar de taart-wensen en zullen daar uiteindelijk een heerlijke, veganistische bruidstaart uit voortbrengen. Nog een voordeel is dat jullie naast een vegan bruidstaart hier ook terecht kunnen voor de rest van de catering. Twee vliegen in één klap dus!

http://<a href=”https://www.zankyou.nl/p/een-vegan-bruidstaart-hier-vind-je-de-lekkerste”><img width=”150″ src=”http://asset2.zankyou.com/img/sections/badgets/zk_recommend/circle/badge_green_nl.png” alt=”aanbevolen door Zankyou”/></a>

 

Sharing is Caring!
Tagged: , , ,

About the Author

Jantien
Jantien Mijn naam is Jantien van der Meer. Ik ben vegan chefkok, projectmanager, creatief klankbord en organisator van mooie dingen. Professionaliteit en zorgvuldigheid staan bij mij hoog in het vaandel. Door mijn werk als projectmanager beschik ik over organisatorische kwaliteiten zoals kunnen plannen & organiseren, budgetbeheer en zelfstandig prioriteiten stellen. Mijn grootste passie is mooie gerechten ontwikkelen èn aan vernieuwende projecten werken. Alles wat ik doe en maak komt voort vanuit mijn veganistische levenswijze. Ik draag deze boodschap graag uit en vind het geweldig als ik mensen inspireer tot een diervriendelijke levenswijze.